Wij zijn Johan en Gerdine en wonen vanaf 2009 in Nunspeet. 
Wij zijn de iniatiefnemers van de stichting Nunspeet voor Jezus. 
Wij zijn opgegroeid in de traditionele kerk. 

Circa 17 jaar geleden ontdekten wij Markus 16 : 17: 

En hen die geloofd zullen hebben, zullen deze tekenen volgen: in Mijn Naam zullen zij demonen uitdrijven; in vreemde tongen zullen zij spreken; slangen zullen zij oppakken; en als zij iets dodelijks zullen drinken, zal het hen beslist niet schaden; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen gezond worden.

Wij zagen dat dit niet in ons leven zichtbaar was. We begonnen aan een zoektocht waarin we zochten naar meer van het zichtbare van God.  We hebben bevrijding, herstel en genezing ontvangen, we hebben mogen ontvangen, groeien en leren. Nu zijn we klaar om al het goede wat wij van God ontvangen hebben, uit te delen!

Meerdere jaren hebben wij mogen dienen en leiden in een gemeente buiten Nunspeet, totdat we gingen ervaren dat God ons riep voor Nunspeet.

Wij verlangen dat de liefde en kracht van God meer zichtbaar gaat worden: een beweging van mensen die de dingen (gaan) doen die Jezus deed zodat het koninkrijk steeds meer zichtbaar zal worden. We mogen Gods koninkrijk zichtbaar maken en stukjes vanuit de hemel op aarde brengen.

Onder andere de cursus Koninklijk leven heeft ons jaren geleden veel nieuwe openbaringen gegeven. Inmiddels hebben we deze cursussen al meerdere keren in Nunspeet gegeven. Deze cursus geven we regelmatig, van harte welkom!

In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze komende activiteiten.